HOROSKOP ZA PETAK, 12. SVIBNJA Rješavanje starih problema

U prijepodnevnim satima retrogradni Merkur i Saturn će biti u ugodnom aspektu. Ovaj tranzit daje stabilizirajuću energiju, što je dobro u odnosu na prilično aktivne energije sporih planeta. Ovaj aspekt pomaže u rješavanju ozbiljnih praktičnih problema. Do 16. svibnja vrijedi koristiti provjerene i pouzdane metode, a eksperimentalne treba odgoditi za nakon 15. svibnja. Pravo je vrijeme da se ponovno obratite vlastima ili službenim strukturama za rješavanje pitanja koja prije nisu naišla na podršku.

Dobro je vrijeme za raspravu o starim problemima, analizu i ispravljanje grešaka. No, treba uzeti u obzir da je moguć pesimistički pogled na stvari i ne donositi konačne zaključke, jer bi nakon 15. svibnja situacija mogla izgledati drugačije. Također je dobro vrijeme za samoću, razmišljanje i pisanje, uređivanje, rad na rukopisima. Ideje koje dolaze oko 12. svibnja mogu se razviti i implementirati nakon 19. svibnja.

U 16.28. Mjesec je u kvadratu sa Suncem u Biku, dovodeći nas u fazu posljednje četvrti Mjeseca. U to vrijeme dvije sile dolaze u sukob. Njihova napetost signalizira potrebu da se nešto oslobodi kako bi se rast nastavio. Upamtite da se vaše razumijevanje sebe i samog života neprestano mijenja. Vaš duh u svakom trenutku prihvaća novi svijet.

Mjesec nastavlja kroz Vodenjaka cijeli dan, donoseći sa sobom prijateljsku energiju. Obratite pozornost na neočekivane bljeskove sjaja, neobične misli i jedinstvene ideje. Ovo je sjajno vrijeme za uključivanje drugih u filozofsku raspravu i slušanje onoga što se dijeli. Držite danas svoj um otvoren prema drugima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com