HOROSKOP ZA NEDJELJU, 14. SVIBNJA Merkur mijenja smjer

Mjesec nastavlja kroz Ribe, dopuštajući nam još jedan dan dubokih emocija, suosjećanja i ranjivosti. Ova razina osjetljivosti može vam se činiti divnom, poput plutanja na blagim valovima. S druge strane, možda ćete se osjećati preopterećeno jer dajete sve od sebe da održite glavu iznad vode. Potražite utočište u kreativnim izlazima kao što su glazba, umjetnost ili film i pustite svoje osjećaje da slobodno lebde. Budite nježni i suosjećajni sa sobom.

Sutra Merkur mijenja smjer iz retrogradnog u direktan. To ne znači da je vrijeme da odustanete od opreza i jurite naprijed. Trebat će nekoliko dana da Merkur dostigne brzinu. Međutim, ovo vrijedi slaviti!

Ako ste se u posljednja tri tjedna borili s osjećajem da ste neshvaćeni, neodlučni ili zbunjeni, olakšanje je na vidiku. Uzdahnite s olakšanjem znajući da se plima okreće i da će se magla razići sljedećih dana. Jeste li spremni krenuti u nepoznatim smjerovima i započeti nove projekte? Kako se osjećate o onome što ste postigli tijekom ovog retrogradnog ciklusa?

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com