HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. SVIBNJA Ciklus Jupitera i Plutona

Gledajte vijesti o otimanju vlasti i spornim pravnim pitanjima koja će doći na red tijekom sljedećih nekoliko dana. U noći sa srijede na četvrtak Jupiter formira snažan kvadratni aspekt s Plutonom, svaki na 0° fiksnog znaka.

Ciklus između Jupitera i Plutona je ciklus širenja moći i kontrole. Ovo je prva četvrtina kvadrata ciklusa koji je između njih započeo 2020. Što god počelo 2020. nalazi se u ključnoj točki i potrebno je djelovati. Potpuno osvjetljenje ovog ciklusa dogodit će se 2026.godine

Na osobnoj razini, ovaj tranzit može povećati vaše vlastite želje za uspjehom, novcem ili kontrolom. Pobrinite se da cijena koju plaćate za uspjeh, moć i utjecaj nije veća od one koju ste spremni platiti. Nemilosrdna odlučnost, pohlepa i korupcija mogu vas brže dovesti do vrha, ali pod koju cijenu? Važno je da zadržite visoke moralne standarde i istinski integritet kako biste osigurali pravi uspjeh. Pretjerani ponos, precjenjivanje svojih resursa ili uobičajena pohlepa mogu dovesti do značajnog gubitka.

Još jedno područje moguće ekspanzije je filozofija ili religija. Vjerski ekstremizam može rezultirati ako upadnete u zamku samopravednosti. Steknite šire i sveobuhvatnije znanje i razumijevanje svojih uvjerenja. Putujte i družite se s ljudima različitih pozadina i životnih iskustava. To će vam pomoći da izbjegnete netoleranciju i neznanje.

Osjećat ćete ovaj tranzit vrlo snažno tjedan dana ili više, pogotovo ako imate planete blizu 0° bilo kojeg fiksnog znaka (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak).

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.09 do 14.27 nakon čega će Mjesec ući u Bika. Kada je Mjesec u Biku, želimo se smjestiti u mirnu normalu i uživati ​​u zadovoljstvu, stabilnosti i ljepoti. Ovo je fiksni zemljani znak i njegov fokus je na jednostavnosti. Sva energična očekivanja za sljedećih nekoliko dana zamijenite mirnijim planovima.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com