HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. SVIBNJA Priprema i planiranje novih projekata

U  jutarnjim satima između Sunca i Neptuna formira se sekstilni aspekt. Ovo sugerira priliku da uključite svoju maštu, snove i kreativnost. Osjećaji suosjećanja, ljubaznosti i povezanosti se povećavaju.

Ove energije povećavaju sposobnost viđenja budućnosti. Stoga je vrijedno procijeniti situaciju i odlučiti o daljnjoj strategiji u poslovanju. Interakcija s drugim ljudima može biti korisna i konstruktivna jer ćete se lakše staviti u kožu druge osobe i vidjeti stvari s duhovnijeg stajališta nego inače. Može postojati tendencija odugovlačenja jer razina energije može biti niža nego inače. No, zaključno do 19. svibnja je razdoblje priprema novih projekata, a pokrenut je najbolje nakon 19.svibnja, pa je ovo vrijeme dobro za pripreme.

Mjesec ostaje u fiksnom zemljanom znaku Bika cijeli dan. Ovo je znak postojane stabilnosti i usmjeren je na senzualnu svijest i fizička osjetila. Bik zahtijeva da pozornost usmjerimo na izgradnju i održavanje praktičnih struktura. Usporite, osjetite svoju povezanost sa svojim fizičkim tijelom i naučite se strpljenju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com