HOROSKOP ZA PETAK, 19. SVIBNJA Mlad Mjesec u Biku

U 17.53 imamo mlad Mjesec na 28. stupnju Bika. Svaki mladi Mjesec dovodi nas u ciklus novog rasta. Danas ćete ostaviti po strani ciklus odlučnosti i akcije koji je započeo prije mjesec dana i započeti ciklus stabilizacije.

Mladi Mjesec u Biku dobro je vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Bika. Vrijeme je za uživanje u jednostavnim i fizičkim zadovoljstvima života – uživajte u dobroj hrani i aktivnostima koje nas dovode u dodir s prirodom i našim tijelom. Vrijeme je da zastanemo i pomirišemo ruže te postanemo svjesniji onoga što čini da se osjećamo ugodno i sigurno. Ovo je dobar ciklus u kojem treba preispitati svoj odnos prema novcu i imetku i otkriti što nas uistinu čini sretnima i ispunjenima.

Ovaj mladi Mjesec u harmoniji je s Marsom, Neptunom i Plutonom, sugerirajući da naše nadahnuće, motivacija i odlučnost podržavaju naše napore da počnemo iznova. Mars i Pluton idu prema opoziciji, a napetost može potaknuti ambicije, iako može biti uključena paranoja ili ponašanje vođeno strahom.

S ovom snažnom energijom Bika, imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima. Vrijeme je da napravimo neke čvrste i realistične planove i da pripremimo pozornicu za žetvu nagrada naših novih početaka, koliko god male ili velike bile, otprilike dva tjedna nakon Punog Mjeseca.

Ova Mjesečeva faza događa se na 28 stupnjeva i 25 minuta Bika, što posebno utječe na ljude rođene s osobnim planetima i točkama na približno 24 do 30 stupnjeva fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak)

Prazan hod Mjeseca imamo od 19.50 do 20.47 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca, povećavajući vašu energiju i potrebu za društvenim vezama. Intelektualni angažman pomoći će stabilizirati vaše emocije s Mjesecom u ovom brzom promjenjivom zračnom znaku. Bez mentalne stimulacije možete postati razdražljivi ili tjeskobni, stoga neka vaš um bude zaokupljen na bezbrižan način.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com