HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 22. SVIBNJA Dinamičan dan

Sunčev sekstil prema Marsu rano danas je strastven, ali odmjeren. Međutim, kako dan odmiče, ulazimo u kvadrat Marsa i Jupitera koji je točno sutra rano, i može nas potaknuti, možda nas uvjeriti da možemo učiniti više ili preuzeti više nego što je moguće.

Mars-Jupiter donosi usijanu, dinamičnu energiju u dan. Skloni smo pretjerati ili prenaglo krenuti u akciju. Pod ovim utjecajem lako se razdražimo, oduševimo ili uzbudimo. Možemo biti uzbuđeni zbog naših izgleda, ali možda prenagliti, brojeći svoje piliće prije nego što se izlegu, ulagati novac u pothvat koji treba dodatno preispitati ili precjenjivati ​​što mi (ili svijet) možemo učiniti.

Pripazite na oholost. Možemo biti toliko usredotočeni na ono što želimo učiniti da izgubimo iz vida što je moguće. Osjećaj hitnosti može dovesti do toga da nastupimo jače nego što namjeravamo.

Međutim, ako koristimo zdrav razum, ovo je dobro vrijeme za razgibavanje naše mašte i uživanje u novim mogućnostima.  Mogli bismo razmotriti nove ideje, ali lansiranja ili obveze vjerojatno bi trebale pričekati.

Mjesec je danas u kardinalnom vodenom znaku Raka. Kardinalni znakovi (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) poznati su po tome što poduzimaju akcije i pokreću stvari. Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe) povezani su s dubokim emocijama. Zbog ove kombinacije, Rak je daleko jači nego što većina ljudi misli – poput snage i usredotočenosti majke medvjedice koja štiti svoje mladunce. Obratite pažnju s kim ste danas i gdje provodite dan. Vaše će se emocionalne želje usredotočiti na udobnost, kućne brige, sigurnost, obitelj i ljubav.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.11 do 5.28 nakon čega će Mjesec ući u Raka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com