HOROSKOP ZA SRIJEDU, 24. SVIBNJA Odlično vrijeme za ljubav i kreativnost

Sigurno ćete primijetiti pomak danas popodne kada Mjesec uđe u Lava. S Mjesecom u Lavu želimo ispuniti velike i dramatične želje. Ovo je odlično vrijeme za romantične i kreativne aktivnosti, kao i za igru ​​s djecom ili igranje poput djeteta. Zamislite svoj život kao pozornicu i iskoračite kako biste izrazili ono što je najjedinstvenije i najistinitije u vama.

Mjesec će u toku dana napravit zanimljive aspekte s Plutonom, Jupiterom, Marsom i Suncem. Ne dopustite da neočekivani ili nevažni problemi s egom stanu na put autentičnom samoizražavanju. Obasipajte svoje prijatelje, voljene osobe i sebe toplinom i velikodušnošću. Iznenadite nekoga neočekivanim darom kojeg će dugo pamtiti da ste ga dobili od vas.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.11 do 16.34 nakon čega će Mjesec ući u Lava.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com