HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 12. LIPNJA Odredite svoj cilj i krenite

Mjesec provodi dan u kardinalnom vatrenom znaku Ovna. Ovaj znak ima prirodnu sklonost odlučnom razmišljanju, brzom djelovanju i upornoj odlučnosti. Pogledajte u vašoj natalnoj karti gdje vam se nalazi Ovan, jer u tom  području vašeg života najvjerojatnije ćete riskirati ili imati natjecateljski duh. Takve snage također mogu predstavljati izazove. Poput ovna, njegovog simbola, Ovnova je energija hrabra i odvažna, ne oklijevajući sukobiti se s ljudima koji mu se nađu na putu.

Izbjegavajte petljanje s drugima tako što ćete ostati usredotočeni na svoje napore.

Oko podneva ugodan aspekt Mjeseca i Marsa nudi super podršku za postignuća. Ako postoji nešto što ste željeli učiniti, ali niste imali hrabrosti, danas je vaš dan.

Mars u Lavu zajedno s Mjesecom u Ovnu danas: vjerojatno ćete odlučiti i krenuti nešto učiniti. Postoji li maraton koji biste mogli istrčati? Hrpa drva koju treba iscijepati? Pristigla pošta nagomilana prijedlozima za koje su potrebne odluke? Odredite svoj cilj i krenite prema zlatu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com