HOROSKOP ZA SRIJEDU, 14. LIPNJA Završimo započeto

U narednih tjedan dana je vrijeme da se dovrši što treba, da se kritički procijeni učinjeno, da se izvrše prilagodbe, da se zatvore projekti koji se nisu opravdali ili da se pripreme novi projekti. Za nove početke, pokretanje novih projekata i važne promjene ovo vrijeme nije pravo vrijeme. Ovo vrijeme je pogodno za tekuće poslove koje treba obaviti i zaboraviti. Važne pothvate, potpisivanje pravnih i drugih važnih dokumenata bolje je odgoditi za razdoblje nakon 19. lipnja.

Mjesec, danas cijeli dan u Biku, stvara lijepe veze s Jupiterom i Saturnom u ranim jutarnjim satima. Bik pruža podršku potrebnu za izgradnju i održavanje praktičnih struktura u našim životima.

Žudimo za udobnošću i vjerojatno ćemo imati više strpljenja nego inače. Današnja energija potiče nas da uživamo u jednostavnim životnim radostima. Okupite se s prijateljima uz ukusnu hranu i dobru glazbu. Podsjetite se da usporite i pomirišite ruže te uživajte u povjetarcu i pjevu ptica. Ipak, nemojte biti tvrdoglavi ili samozadovoljni. Svaki znak ima svoju sjenu, a za Bika, ove osobine su one koje treba izbjegavati.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com