HOROSKOP ZA NEDJELJU, 2. SRPNJA Napetost i nemir

U popodnevnim satima Venera će napraviti napeti aspekt s Uranom. Ovo ukazuje na napetost, nepredvidivost i potencijalne poremećaje u stvarima koje se odnose na odnose, osobne vrijednosti i financijsku stabilnost. Predvidite izazov između želje za stabilnošću u ljubavi i potrebe za slobodom, neovisnošću i promjenom. To može rezultirati osjećajem nemira, pobune ili želje za oslobađanjem od konvencionalnih normi. Prepustite se toku dok težite umjerenosti.

Kada Mjesec uđe u Jarca u 19.19, to donosi više fokusa i ozbiljnosti u toku večeri. Odredite prioritete svojih odgovornosti, postavite ciljeve i marljivo radite na njihovom ostvarenju. Predvidite potrebu za strukturom, organizacijom i jakim osjećajem odgovornosti. Ova energija daje zreo, realan način razmišljanja o tome kako možete upravljati energijom i posljedicama današnjeg kvadrata Venera-Uran.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.33 do 19.19 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com