Premijera serije Stevena Soderbergha na HBO Maxu

Srpanj na HBO Max streaming platformu donosi premijeru nove serije Stevena Soderbergha „Puni krug”, kao i nove sezone serija „Čudotvorci” i „Kad padne mrak” dok četvrtkom u ponudu dolaze novi nastavci druge sezone serije „I tek tako…”.

Viola Davis glumi u izvanrednoj istinitoj priči pod nazivom „Žena kralj”, a cijela obitelj moći će uživati u komediji „Lil, Lil, krokodil”.

Od dokumentarnih filmova stiže Max Original dokumentarna serija u tri dijela, „Supermoćni: DC” koja predstavlja dosad neviđen pogled na DC Universe, sportski dokumentarac „Shaun White: Posljednje natjecanje” o trostrukom osvajaču zlatne medalje, kao i trodijelni dokumentarni serijal „Traži se milijunaš” koji prikazuje desetljeće dugu španjolsku potragu za vlasnikom izgubljene srećke vrijedne gotovo 5 milijuna eura.
Read more

PUNI KRUG (Full circle), 1. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 13. srpnja

2023 | kriminalistička drama | Max Original

Nova serija redatelja Stevena Soderbergha i scenarista Eda Solomona, „Puni krug“ imat će premijeru 13. srpnja na HBO Max streaming platformi kada u ponudu dolaze prve dvije epizode. U seriji između ostalih glume Claire Danes, Zazie Beetz, Timothy Olyphant i Dennis Quaid. Radnja prati istragu neuspjele otmice koja otkriva dugo čuvane tajne koje povezuju više likova i kultura u današnjem New Yorku.

ČUDOTVORCI IV (Miracle Workers IV), 4. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 11. srpnja

2023 | komedija

U postapokaliptičnoj budućnosti ratnik iz pustopoljine i nemilosrdna gospodarica rata suočavaju se s distopijskom noćnom morom, životom u predgrađu. Skupa plove kroz egzistencijalne užase bračnog života i života u malome gradu, a sve to pod upitnim vodstvom bogatog trgovca otpadom.

KAD PADNE MRAK V (What We Do in the Shadows V), 5. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 18. srpnja

2023 | komedija

„Kad padne mrak“ u dokumentarnom stilu prikazuje svakodnevan (odnosno, svakonoćni) život troje vampira koji zajedno „žive“ stotinama godina. Na Staten Islandu. Samoproglašeni vođa grupe je „Nandor Nemilosrdni“, veliki ratnik i osvajač iz Osmanskog Carstva. Zatim je tu britanski vampir „Laszlo“ – pomalo vucibatina, dendi i kicoš, da se poslužimo njegovim riječima.

TINEJDŽERSKA EUTANAZIJA II (Teenage Euthanasia II), 2. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 28. srpnja

2023 | animirana komedija | Adult Swim

Smještena u bliskoj budućnosti u unutrašnjosti Floride, serija prati vlasnike pogrebnog poduzeća „Tender Endings“, obitelj Fantasy: baku Babu, njezinu odraslu djecu ujaka Petea i Trophy i Trophynu kćer tinejdžericu, Eutanaziju („Annie“).

HARLEY QUINN IV (Harley Quinn IV), 4. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 26. srpnja

2023 | animirana komedija

Nakon što je konačno zauvijek prekinula sve veze s Jokerom, Harley Quinn otisne se u nov život i pokušava postati zločinačka kraljica Gothama.

I TEK TAKO… (And Just Like That…), 2. sezona

Novi nastavci četvrtkom

2023 | drama | Max Original

Novo poglavlje revolucionarne HBO-ove serije “Seks i grad”, prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu iz komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u 50-ima.

ŽENA KRALJ (The Woman King), film

HBO MAX PREMIJERA: 7. srpnja

2022 | akcijska drama

Nadahnut istinitim događajima, film prati emocionalno epsko putovanje generalice Nanisce (oskarovka Viola Davis) dok obučava sljedeću generaciju novakinja i priprema ih za bitku protiv neprijatelja koji je odlučio uništiti njihov način života.

Redatelj: Gina Prince-Bythewood

Uloge: Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, John Boyega

LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile), film

HBO MAX PREMIJERA: 16. srpnja

2022 | obiteljska komedija

Kada se obitelj Primm preseli u New York, njihov mali sin Josh teško se prilagođava novoj školi i novim prijateljima. Sve se to mijenja kada otkrije Lila – raspjevanog krokodila koji voli kupke, kavijar i glazbu i živi na tavanu njegova novog doma.

Redatelj: Josh Gordon, Will Speck

Uloge: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman

SUPERMOĆNI: DC (Superpowered: The DC Story)

HBO MAX PREMIJERA: 20. srpnja

2023 | dokumentarni | Max Original

Trodijelna dokumentarna Max Original serija koju su režirali redateljica Leslie Iwerks (nominirana za nagrade Oscar i Emmy) i redatelj Mark Catalena (nominiran za Emmy i Peabody Award dobitnik) ima premijeru 20. srpnja kada u ponudu dolaze sve 3 epizode. Ova dokumentarna serija predstavlja dosad neviđen pogled na DC Universe, omogućujući obožavateljima da ponovno otkriju svijet likova, kao i podrijetlo legendarnih stripova, njihov razvoj i gotovo devet desetljeća kulturnog utjecaja na različite umjetničke forme.

TRAŽI SE MILIJUNAŠ (Wanted: Millionaire)

HBO MAX PREMIJERA: 7. srpnja

2022 | dokumentarni | HBO Španjolska

U istinitoj priči o prijevari i pohlepi, grad A Coruña u Španjolskoj kreće u potragu za nestalim vlasnikom izgubljene srećke vrijedne gotovo 5 milijuna eura. Lokalne vlasti pokreću 10-godišnju istragu otkrivajući proturječnosti i upitne alibije.

SHAUN WHITE: POSLJEDNJE NATJECANJE (Shaun White: The Last Run)

HBO MAX PREMIJERA: 6. srpnja

2023 | sportski dokumentarac

Nagrađivani redatelji Shaul Schwarz i Christina Clusiau prate trostrukog osvajača zlatne medalje Shauna Whitea na njegovim posljednjim Zimskim olimpijskim igrama 2022. Dok brani olimpijski naslov, Shaun razmišlja o nasljeđu koje nadilazi sport.