Horoskop do 6. studenoga: Nerealna očekivanja

Do 6. studenoga na nebu su dva aspekta koja potiču na pretjerivanje i nerealna očekivanja. Sunce je u opoziciji s Jupiterom, a Venera s Neptunom.

Sve vam se može činiti moguće i bajno, a kasnije biste baš mogli požaliti. Imate ružičaste naočale, najblaže rečeno…

Obuzdajte sami sebe – ideje o mogućnostima neke situacije, ili vašim sposobnostima, odnosima – sve će to biti iskrivljeno. Lako ćete ignorirati rizike, pa su velike šanse da ćete donijeti pogrešnu odluku.

Financijski, u prvi plan izbija rastrošnost. Ako donirate novac, sad biste mogli nasjesti na prijevaru ako ne provjerite tko stoji iza te organizacije. Isto tako, lako biste mogli krivo procijeniti priliku za ulaganje ili neku veliku kupovinu, pa na kraju požaliti – bilo zbog vlastite krive procjene, ili zbog prijevare na koju ćete nasjesti.

Savjet: trenutno nema smisla riskirati novac.

Odnosi – sad su moguća romantična ili poslovna poznanstva, gdje će vam se druga strana činiti boljom nego što je. Vrijeme je pretjerivanja i iluzija, pa se ne upuštajte u nove odnose ili veze. Ali ako si ne možete pomoći, barem budite svjesni situacije i držite svoje osjećaje pod kontrolom, ne obećavajte ništa, i osigurajte si mogućnost izlaza, za svaki slučaj.

Budite umjereni, u svemu.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com