Jennifer Aniston otkrila tajnu mladolikog izgleda

Želite li izgledati sjajno kao Jennifer Aniston? Tajna je u njezinoj beauty rutini zbog koje ova poznata holivudska glumica zapanjuje nevjerojatnim izgledom.

Jennifer Aniston, poznata po svom vječno mladolikom izgledu, nedavno je otkrila svoju tajnu. Njezin recept za uspjeh je intervalni post i potpuno preskanje doručka.

Jennifer prakticira popularnu metodu posta 16:8. Tijekom 16 sati svakog se dana suzdržava od hrane i napitaka, odnosno od svega što ima pa čak i jednu kaloriju, dopuštajući svom tijelu da odradi čudo. Tijekom preostalih osam sati uživa u uravnoteženoj prehrani bez gnjavaže brojenja kalorija. Najbolji dio? Ne slijedi nikakvu određenu dijetu, pa i dalje može uživati u svojim omiljenim jelima!

Prije nego uopće pomisli na svoj prvi obrok u 13 sati, Jennifer uživa u meditaciji i energetskim vježbama. Njezino tijelo svjedoči o nevjerojatnim prednostima posta.

Strast kojom slijedi pravila intervalnog posta prenijela je i na svoju prijateljicu i kolegicu, glumicu Reese Witherspoon! Kad je Reese tražila savjete od Jennifer, nije samo pronašla inspiraciju, već i najboljeg trenera kakvog je samo mogla poželjeti.

Izvor vječne mladosti i ljepote Jennifer Aniston pronašla je u ovoj rutini, koja je možda upravo ono što nedostaje u vašem životu. Transformaciju tijela iskušale su mnoge poznate zvijezde, no to nije uvijek formula 16:8, za neke je optimalno 14:10, za druge pak 2:5 dana, no valja napomenuti da ne mogu svi zbog svog zdravstvenog stanja upustiti se u post.

Foto: Starryai