Zen crtanje s Jamesom Norburyjem na Interliberu

Interliber, najvažnija književna manifestacija u Hrvatskoj, donosi obilje novosti i iznenađenja. Stilus je pripremio bogat izbor domaćih i stranih naslova koje možete potražiti  na štandu u paviljonu pet Zagrebačkog velesajma.

Najuzbudljiviji trenutak na ovogodišnjem Interliberu bit će dolazak Jamesa Norburyja, autora svjetski poznatih bestselera Veliki Panda i Sićušni Zmaj te Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja.  Norbury ove godine predstavlja svoju najnoviju knjigu koja je već postala hit – Mačak koji je poučavao zen.

Knjiga koju ćete voljeti i rado poklanjati

Norbury je već prošle godine osvojio srca publike na Interliberu. Potpisivao je svoje knjige čak devet sati, a i ove godine priprema nešto posebno. Osim potpisivanja, družit će se s posjetiteljima i oslikavati izlog knjižare Znanje i knjižnice Bogdana Ogrizovića. Također, za sve posjetitelje velesajma, slikat će osobne umjetničke radove. Za najmlađe posjetitelje, ali i one starije i odrasle Stilus organizira radionicu zen crtanja s Norburyjem, gdje će djeca i odrasli naučiti crtati junake iz njegovih knjiga – Pandu, Zmaja i Mačka.

Poseban naglasak stavit će na proces crtanja, putovanje i trud koji su važniji od samog crteža.

Kako su Veliki Panda i Sićušni Zmaj očarali svijet