Astro prognoza: Napete situacije i konflikti

Mars je u opoziciji s Uranom do 15. studenoga što će potaknuti aktivnost, pritisak, agresivnost i želju za svladavanjem prepreka.
Ovih dana teško ćete se pridržavati onoga što ste isplanirali. Iznenadne situacije i događaji će vas izbacivati iz kolosijeka, i bit ćete prisiljeni radikalno mijenjati planove.
Osjećat ćete se nemirno, bit ćete nestrpljivi i razdražljivi, željni slobode.
Ako se osjećate depresivno već neko vrijeme, sad bi se mogli pobuniti, donijeti odluku da se oslobađate ograničenja bez obzira na posljedice.
Naći ćete se u napetim i konfliktnim situacijama. Očekujte sukobe s nadređenima, prijateljima i onima koje volite.
Ovo je živčan aspekt, energija koju je teško kontrolirati. Potrudite se zadržati mir, i da vam raspoloženje ne oscilira. Ne pretjerujte u ponašanju i zahtjevima. Ne ulazite u verbalne sukobe, ne precjenjujte svoje mogućnosti kad se suočite s agresijom, ne prekoračujte svoje ovlasti u rješavanju problema.

Ne poduzimajte rizične financijske transakcije, mogle bi se pokazati neisplative. Sve u svemu – nije povoljno vrijeme za riskiranje.

Budite oprezni u vožnji, pri uporabi električnih uređaja, eksploziva i oružja. Ako ste nervozni, najbolje izbjegavajte sve navedeno kako se ne bi ozlijedili.

I Sunce je u opoziciji s Uranom do 17. studenoga.
Uran je buntovan planet, nagao je, nepredvidiv, naglo ubrzava stvari. Njemu su bitni sloboda, ravnopravnost i neovisnost, pod svaku cijenu, pa vodi i u radikalizam. Pod njegovim djelovanjem događaji su iznenadni i neobični. On je nebeski alarm, kao udar struje…
Ovo je razdoblje iznenađenja i neugodnih situacija, previše je nestabilno pokušavati se uhvatiti za nešto stabilno.
Moguće su komplikacije u odnosima – s upravom na poslu, poslovnim partnerima, obitelji. Naglo bi neki odnosi i projekti mogli doći svom kraju – sebičnost će ometati suradnju i razumijevanje, a sloboda koja će se zahtijevati može biti puno previše da bi je veze mogle podnijeti.
Mladi Mjesec u Škorpionu bi mogao pokrenuti pravne sporove, podjelu poslova, raskide partnerstva ili suradnji, ako već dugo ne možete naći zajednički jezik.
Sad su u fokusu financijska pitanja i odnosi – može doći do novih planova, ili rasprava, sporova, i svađa.
Ako se sada želite riješiti nekih zastarjelih navika i okvira, obnova će pomoći kvaliteti vaše veze ili partnerstva. Ako želite spasiti svoju vezu – ne spaljujte mostove, i budite promišljeni oko svoje potrebe za neovisnošću u tom odnosu. Isto može tražiti i vaš partner. Možda vam nedostaje slobode u odnosu, i vrijeme je da promijenite situaciju tako da vam oboma odgovara.
Nemojte se voditi trenutnim raspoloženjem, lako ćete pogriješiti i kasnije se kajati zbog toga.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com