Moderan ženstveni miris Betty Barclay “Even You”

To je sreća koju osjećamo kada vodimo život bez maske. Kada se ne pretvaramo i ne usmjeravamo se prema  očekivanjima, već vjerujemo u vlastiti glas. Betty Barclay EVEN YOU je miris za autentične i samopouzdane žene koje ostaju vjerne sebi i zrače srećom i snagom – bez obzira na standarde ljepote ili društveni pritisak. Jer ne moramo se prilagođavati, mijenjati, da bismo se svidjeli!  Miris Betty Barclay EVEN YOU s pripadajućim proizvodima za njegu dostupan je u trgovinama od sredine veljače 2024.

Više od 30 godina, Betty Barclay Fragrances nudi inspirativne, raznolike mirise s obećanjem kvalitete – i to kontinuirano uspješno: Trenutno marka zauzima 6. mjesto na njemačkom tržištu mirisa Betty Barclay EVEN YOU savršeno se uklapa u portfelj proizvoda svojom bezvremenskom, ženstveno-cvjetnom kompozicijom mirisa i jača moderan i prirodan brend Betty Barclay Fragrances. Novi miris je savršen za
autentične i samopouzdane žene koje stoje iza sebe i zrače zadovoljstvom.

Betty Barclay EVEN YOU je opojna kompozicija za samopouzdan nastup. Note citrusa s daškom slatke naranče i nijansama nerolija daju pozitivnu energiju za suveren početak dana. Nijanse svježe frezije, puderaste irisa i senzualne ruže daju ovom mirisu njegov ženstveni karakter.

Baza se sastoji od balzamičnog zrna tonke, toplih nota jantara i bijelog mošusa.

Gornja nota
neroli, bergamot,
šljiva

Srčana nota
frezija, iris

Osnovna nota
mahune tonke, vanilija,
vetiver

Sjajni dizajn Betty Barclay EVEN YOU u vizualnom smislu utjelovljuje ženstveno-moderni miris putem oblika i boja u upečatljivom Coral Pink i Gold. Elegantan bočica je ukrašena zlatnim natpisom. Tema ljubavi prema sebi elegantno je prikazana zlatnim natpisom EVEN YOU na kutiji za pakiranje. Dizajn se potpuno usmjerava prema tom natpisu, pa čak i krug u sredini kutije za pakiranje ističe ženu u njenoj individualnosti.


Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 15,95 €*
Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 19,95 €*
Deodorant Natural Spray 75 ml 9,95 €*

*Preporučena maloprodajna cijena u € s PDV-om.