Tjedni horoskop

Oko 1. i 2. veljače, Mars na 21° Jarca kvadrira stupanj pomrčine Sunca 14. listopada 2023. (koja se dogodila na 21° Vage).

Kad god Mars pogodi isti stupanj u nekom znaku, a posebno iz aspekta kvadrata ili opozicije, on pokreće, aktivira pomrčinu, što rezultira nekim (nasilnim) događajem ili nezgodom.

Oko posljednje četvrti Mjeseca od 2. do 3. veljače na 13° Škorpiona i slijedeći mundanu astrologiju, trenutne astrološke konfiguracije ukazuju na vjerojatnost (masovnog) pucanja. Dakle, oprez!

Merkur ulazi u Vodenjaka oko 5. veljače i sprema se konjunkcija s Plutonom istog dana.

Merkur i Pluton zajedno na stupnju hitnih i kriznih situacija, predviđaju udarne vijesti o (tragičnoj) smrti(ma), teškim prometnim i/ili transportnim nesrećama.

To je također vrlo istraživačka i analitička kombinacija. Čuvajte se uznemiravanja i nemojte biti previše opsesivni. Pokušajte se opustiti i rasteretiti svoj um.

Prateći astrometeorologiju, čvrsti aspekti Merkur-Pluton indikativni su za jak vjetar (oluju) koja dovodi do oštećenja.

Venera na 17° Jarca u kvadratu s pravim Mjesečevim čvorovima oko 6. veljače, sugerirajući određenu nelagodu tijekom druženja ili osjećaj neshvaćenosti.

Dan možda neće proći kako želite, a u nekim slučajevima termin može biti otkazan ili poći po zlu. Trenutno povezivanje i odnos nije lako postići.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com