Tjedni horoskop

Oko 8. veljače, Sunce na 19° Vodenjaka u kvadratu s Uranom, vlastitim dispozitorom, na 19° Bika, neposredno prije mladog Mjeseca 9. veljače u perigeju na 20° Vodenjaka. Ovo je vrlo snažno, razorno i šokantno razdoblje Super Mjeseca, tim više zbog kvadratnog aspekta koji uključuje vlastiti dispozitor. Oko ovih dana, neki od vas će biti primorani preseliti se, promijeniti ili napustiti mjesto. Što god da se sada događa, događa se pod pritiskom i silom.

U nekim slučajevima, ovo razdoblje mladog Mjeseca moglo bi spojiti ljude kroz brak, iako će to vjerojatno postati teška veza ili na kraju razorna, osim ako nije izgrađena na visoko individualističkim i neovisnim načelima.

Oko 10. veljače , Merkur na 8° Vodenjaka u kvadratu s Jupiterom na 8° Bika.

Ovaj opadajući kvadrat između Jupitera (pretjerivanje) i Merkura (dokumenti) i komunikacije u fiksnim znakovima, sugerira financijska i/ili materijalna pitanja. Za neke od vas ovo može značiti bankrot.

Neki od vas bi mogli pokušati dokazati svoju tvrdnju pojačanom komunikacijom ili predstavljanjem filozofskih stajališta umjesto znanstvenih činjenica.

Ovo razdoblje je samo pričanje, pričanje, pričanje i nedobivanje pravih informacija.

Također, budući da oba planeta vladaju putovanjima, mogu se očekivati ​​i neki problemi na cesti ili putovanju.

Prateći astrometeorologiju, može biti jakih oborina i vjetra, pa čak i oluje, tim više što se područja stupnjeva podudaraju s jakim nevremenom.

Ako ste rođeni oko 13. siječnja, 26. veljače, 11. i 12. travnja, 28. svibnja, 14. srpnja, 30. kolovoza, 15. listopada ili 29. studenog, oko ovog dana možete doživjeti ljubavnu tugu, neuzvraćenu ljubav ili oplakivati voljenu osobu .

Možda i vama trenutno nedostaje samopouzdanja i više volite samoću i tišinu kako biste dobili inspiraciju.

Oko 11. veljače astrološke konfiguracije i obrasci upućuju na brutalna i šokantna iskustva i/ili, prateći astrometeorologiju, događaje koji ponegdje mogli ukazivati ​​na jaku oluju. Može doći do urušavanja (betonskih) struktura, problema vezanih uz more i/ili vodu i, općenito govoreći, ovo je tužan i mračan dan s drastičnim i dramatičnim promjenama koje se događaju i koje mogu uzrokovati štetu na imovini.

Otprilike istog dana 13. veljače, Mars ulazi u Vodenjaka i spojit će se s Plutonom dan poslije, oko 14. veljače na 0° Vodenjaka.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com