Kako će na vas utjecati brutalni spoj Marsa i Plutona

Početkom idućeg tjedna Mars ulazi u Vodenjaka i spojit će se s Plutonom oko 14. veljače na 0° Vodenjaka.

Sve konjunkcije Marsa i Plutona su brutalne, a tim više kada se dogode na 0° Vodenjaka, takozvanom ‘kritičnom stupnju’, predstavljajući krizne situacije, velike zaokrete, šokove i hitne slučajeve. Ovo je doista nasilna kombinacija sklona nesrećama, koja također ukazuje na katastrofe koje je uzrokovao čovjek i/ili prirodne katastrofe. Čuvajte se nestanka struje i, prateći astrometeorologiju jakog vjetra (bura).

Ulaskom Marsa u Vodenjaka sada imamo četiri planete (Sunce, Merkur, Mars i Pluton, te će za nekoliko dana Venera zauzeti mjesto Sunca) što se u ovom zračnom znaku naziva stelij, dodajući na vrlo vjetrovit pa čak i olujan tijek idućih dana.

Očekujte da će temperature ponegdje također značajno pasti uz hladno vrijeme sve dok traje stellium (nakon 24. veljače hladnoća i vjetar će se polako smanjivati).

Trenutačno prelazimo s prevladavajućeg elementa zemlje koji je obilježio protekle tjedne na prevladavajući element zraka (što rezultira većim brojem problema koji dolaze ‘odozgo’, ‘iz zraka’ umjesto da dolaze ‘odozdo prema zemlji’).

Utjecaj ovog stelijuma u Vodenjaku na druge znakove zodijaka može se sažeti na sljedeći način:

Ako ste Ovan ili ste Ovan u podznaku: čuvajte se nezgoda, ozljeda, svađa i sukoba. Prijateljstva i grupne aktivnosti mogu donijeti veliko opterećenje, ali također i rivalstvo i sukobe moći.

Ako ste Bik ili ste Bik u podznaku: vaš status i/ili ugled je na udaru. Vrlo ste ambiciozni i uporni, odlučni progurati ili nastaviti s projektom. Čuvajte se ucjena. Vaša karijera bi mogla biti na reviziji ili reorganizaciji (kao i vaš poslodavac). Vaša karijera je vaš glavni fokus tijekom ovog razdoblja.

Ako ste Blizanac ili ste Blizanac u podznaku: stranci i/ili vanjski poslovi mogu donijeti veliko opterećenje. Čuvajte se pravnih pitanja. Tuga je povezana sa strancima ili vanjskim poslovima.

Ako ste Rak ili ste Rak u podznaku: zajednički resursi (dugovi, zajmovi, osiguranja, bankovni poslovi, ostavštine, porezi i imovina drugih itd.) mogu biti na dnevnom redu. Vrijeme je za upravljanje novcem. Događaju se promjene u kućnom okruženju, možda neki popravci, renoviranja ili preinake.

Ako ste Lav ili ste Lav u podznaku: treba se bojati problema u vezi i/ili nesuglasica s drugima. Čuvajte se igre moći i napetih sukoba.

Ako ste Djevica ili ste Djevica u podznaku: zdravstveni problemi vas zaokupljaju kao i problemi na radnom mjestu. U tijeku su reorganizacije s promjenama vezanim uz svakodnevno životno i radno okruženje. Možda ćete morati obraditi puno informacija vezanih uz vaše zdravlje.

Ako ste Vaga ili ste Vaga u podznaku: vaša djeca postaju središnja točka i mogli biste imati troškove vezane uz njih. Postoji neka tuga vezana uz vašu djecu. U slučaju da nemate djece, u mogućnosti ste progurati svoje kreativno samoizražavanje i progurati svoje želje i/ili volju, iako na snažan i zahtjevan način. Čuvajte se povratne reakcije kasnije.

Ako ste Škorpion ili ste Škorpion u podznaku: vaše domaće područje, nekretnine, kućno okruženje i obitelj velika su briga u ovom razdoblju. Događaju se neke promjene kod kuće ili u obitelji koje uzrokuju uzrujanost i tugu.

Ako ste Strijelac ili ste Strijelac u podznaku: ako imate braću i sestre, oni postaju središnja točka. Čuvajte se i prometnih  nesreća. Može biti puno promjena mjesta. Također, očekujte puno novih informacija koje će se apsorbirati i obraditi tako da je sjajno vrijeme za učenje ili podučavanje.

Ako ste Jarac ili ste Jarac u podznaku: Čuvajte se duga i vaša financijska situacija je središnja točka. Može doći do velikih troškova i/ili gubitaka i treba voditi računa o upravljanju novcem.

Na osobnijoj razini, ako ste Ribe ili ste Riba u podznaku, sada ulazite u opasno razdoblje do kraja veljače, s ljudima koji vam rade iza leđa. Možda se nećete osjećati previše dobro ili ćete imati zdravstvenih problema. Također, puno toga se događa iza zatvorenih vrata u ovom razdoblju.

Ako ste Vodenjak ili ste Vodenjak u podznaku, očekujte veliko opterećenje, puno dodatnih obaveza i vrijeme testiranja koje će vam pomoći u osobnom razvoju. Također se mogu pojaviti obiteljski problemi ili problemi s nekretninama.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com