Miniserija “Režim” na HBO Max-u

Prvi nastavak nove HBO Original miniserije „Režim“ (The Regime), s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, od danas je dostupan na HBO Maxs treaming platformi, dok će nove epizode u ponudu dolaziti ponedjeljkom.

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje raspadati. Vođa fiktivne nacije u „Srednjoj Europi“, kancelarka Elena Vernham, nije dugo napuštala palaču… i postajala je sve više paranoična i nestabilna.

Dok tuguje zbog gubitka oca i gradi političko partnerstvo s SAD-om, Elena pronalazi pouzdanika u Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), nestabilnom vojniku koji je sudjelovao u smrtonosnom rudarskom prosvjedu. Dok njezin suprug, savjetnici i kućno osoblje s mješavinom zbunjenosti i užasa promatraju Zubakov utjecaj na kancelarku i geopolitiku, Elenini pokušaji da projicira moć na svjetsku pozornicu dovode do raspadanja i palače i zemlje oko nje.

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant.Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno i showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs. Redatelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi su Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.

HBO Max™ je streaming platforma koja nudi zabavu vrhunske kvalitete. HBO Max nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledatelje svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals sadržaja i blockbuster filmova. Streaming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u svibnju 2020. godine, a u lipnju 2021. je predstavljena jeftinija opcija pretplate s reklamama. Trenutno dostupan na 61 teritoriju, HBO Max je započeo globalno proširenje prošlog ljeta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je uslijedio ulazak na europsko tržište s lansiranjem usluge u nordijskim zemljama, Španjolskoj, Portugalu, Nizozemskoj, Centralnoj i Istočnoj Europi.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna tvrtka iz područja medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svjetski portfelj sadržaja i brendova na području televizije, filma i streaminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspirira, informira i zabavlja publiku širom svijeta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posjetite www.wbd.com