Body Splashes za dodatni užitak

Oni su savršen dodatak omiljenom mirisu: Body Splashes! S osvježavajućim i umirujućim učinkom te laganim cvjetno-voćnim mirisom, Body Splashes su posebno popularni tijekom toplih ljetnih dana kako bi pojačali omiljeni miris i pružili dodatan užitak u svakodnevici!

U skladu s početkom proljeća, popularni mirisni brendovi 4711 Remix, s.Oliver Fragrances i Betty Barclay Fragrances proširuju svoju ponudu s Body Splashes s njihovim najpopularnijim parfemima: s.Oliver For Her, s.Oliver Selection i s.Oliver So Pure, Betty Barclay Tender Blossom i Betty Barclay Wild Flower te 4711 Remix Sparkling Island i 4711 Remix Green Oasis! Body Splashes su od sada dostupni i idealni su za trend “slojevitog parfumiranja”.

Remix mirisi – točnije Eaux de Cologne – znaju što mladi žele: 4711 Remix uvjerava s uzbudljivim mirisnim konceptima iz godine u godinu. I to sada i s dva različita Body Splashes:

4711 Remix

Miris kreiran kao osvježavajući ljetni koktel: s voćnim notama limete i akvatičnim akordima za “Good Vibes only” osjećaj na odmoru!

Gornje note

Limeta, limun,

naranča

Srednje note

Zelena jabuka, frezija,

Ylang-Ylang

Bazne note

Cedrovina, amber drvo,

mošus

Green Oasis

Miris kao voćno osvježenje, cvjetni povjetarac i prskanje vode. Happy, loud and fun je recept za savršeno ljeto!

Gornje note

Limun, zmajsko voće,

lubenica

Srednje note

Šljiva, magnolija, vodeni akord, gardenija

Bazne note

Cedrovina, sandalovina,
mošus

Svakodnevna elegancija

Brend koji svojim parfemima dokazuje apsolutni osjećaj za trendove: Moderne mirisne kombinacije odgovaraju svakoj prigodi i stoga su savršeni za ležerni svakodnevni izgled kao i za elegantne večeri. Body sprayevi sada su dostupni za tri najprodavanije serije s.Oliver mirisa:

Ženski miris s.Oliver For Her očarava svojom elegantno-cvjetnom kreacijom, koja s turskom ružom, lagano voćnim božurom i nježnom magnolijom isijava žensku senzualnost.

Gornje note

Crveni papar, liči,
bergamot

Srednje note

Ruža, božur,

magnolija

Bazne note

Iris, mošus,

jantar

Miris s.Oliver So Pure Women nježno se spaja s kožom. Osjećati se dobro i jednostavno predivno mirisati – s citrusno-voćnim, cvjetnim i drvenastim notama koje doprinose osobnoj sreći.

Gornje note

Bršljan, kalamansi,

jabuka

Srednje note

Frezija, jasmin,

kašmirsko drvo

Bazne note

Ambroks, mošus,

sandalovina

s.Oliver Selection

Bergamot, breskva, pečena jabuka i limeta u gornjoj noti daju s.Oliver Selection Women kremast akcent, dok cvjetne komponente srednje note i drvene note u osnovi daju mirisu prepoznatljivu karizmu.

Gornje note

Bergamot, breskva,

jabuka, limeta

Srednje note

Božur, jasmin,

bazga

Bazne note

Ambroks, mošus,

cedrovina

Betty Barclay Fragrances

Betty Barclay Fragrances. Prirodna ženstvenost koju svaki od mirisa ističe čini ih popularnim pratiteljima u svakodnevici moderne žene. Body splashevi dolaze za dvije popularne serije mirisa:

Wild Flower 

Divlje cvjetne note spajaju se s nježno mirisnim notama ljeta u jedinstvenu kompoziciju: Betty Barclay Wild Flower kombinira neusporedivu voćnost i široko cvjetno polje s nježnim i senzualnim notama.

Gornje note

Limun, ružičasti papar,
maline

Srednje note

Jasmin, ruža,

božur

Bazne note

Cedrovina, tonka grah,
vanilija

Tender Blossom 

Na prvi miris voćno-vitalan, svjež i istovremeno nježan, a zatim Betty Barclay Tender Blossom prelazi u eleganciju božura, magnolije i frezije u čarobni svijet nježnih cvjetova, da bi na kraju tajanstveno-romantično završio s senzualnim drvenim notama.

Gornje note

Dinja, egzotični liči,

nježna ciklama

Srednje note

Magnolija, božur,

frezija

Bazne note

Cedrovina, sandalovina,
mošus

Od sada dostupni

s.Oliver Fragrance Body Splash 250 ml 6,95 €*

Betty Barclay Fragrance Body Splash 250 ml 6,95 €*

4711 Remix Fragrance Body Splash 250 ml 6,95 €*

*Preporučena maloprodajna cijena u € s PDV-om.