Bikovi u centru pažnje, Djevice mogu predahnuti

Kao što ste već vjerojatno čuli, Merkur više nije retrogradan, krenuo je direktno. Blizanci i Djevice (kao i oni među vama kojima su Blizanci ili Djevica u podznaku) radovat će se jer im se život polako vraća u normalu. Ipak, čuvajte se prometnih nesreća, kao i sporova ili rasprava.

Ako ste rođeni oko 16. do 17. siječnja, 1. ožujka, 15. do 16. travnja, 31. svibnja do 1. lipnja, 17. do 18. srpnja, 2. do 3. rujna, 18. do 19. listopada ili 2. do 3. prosinca, oko 25. do 26. travnja, možete uživati u ljubavi, ali neki od vas također mogu biti u vrlo kreativnom i umjetničkom razdoblju. Uživajte u koncertu, plesu, fotografiji itd.

Na svjetovnoj razini i prateći astrometeorologiju, trenutne astrološke konfiguracije sugeriraju razdoblje obilnih oborina (kiše ili snijega).

Oko 29. travnja Mars i Neptun se spajaju na 28 stupnjeva Riba, dok Venera ulazi u vlastiti znak Bika. Kad god Venera uđe u svoj znak, to označava senzualno razdoblje, s mogućim zanimljivim prilikama u ljubavi.

Konjunkcija Marsa i Neptuna mogla bi se podudarati s otrovnim stvarima, otrovima (čak i trovanjem hranom) i/ili nekom vrstom intoksikacije. Čuvajte se i infekcija, manjka energije i elana te nekih nesreća.

U nekim slučajevima, neotkrivene tajne ili tajne aktivnosti mogu biti dio trenutnih zbivanja.

S četiri planeta sada u Biku (Sunce, Venera, Jupiter i Uran), osobe sa Suncem u Biku ili s Bikom u podznaku su popularnije i ‘više tražene’.

Ako ste Blizanac ili imate Blizance u podznaku, neka ljubavna tuga ili problemi s (djetetom) mogu biti na dnevnom redu sljedećih tjedana. Također, u nekim slučajevima, tajni ljubavnik može ući u vaš život.

Dan poslije, oko 30. travnja, Mars ulazi u vlastiti znak Ovna, sugerirajući intervencije ‘oružanih snaga’ (vojske ili policije).

Ovo je vrlo aktivno razdoblje s puno inicijativa koje treba poduzeti. Mars u Ovnu sam odlučuje i gura dalje bez obzira na tuđa mišljenja, osjećaje ili potrebe.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com