Pomrčina Sunca u doba retrogradnog Merkura

S četiri planeta koja su još u Ribama tijekom prvog tjedna travnja (Venera, Mars, Saturn i Neptun), oni koji su rođeni u horoskopskom znaku Ovna ili oni kojima je Ovan u podznaku,  još su u opasnom razdoblju. Također, puno toga se događa iza zatvorenih vrata u ovom razdoblju. Možete se osjećati izolirano ili zatvoreno.

Ako ste Riba ili imate Ribe u podznaku, očekujte veliki posao, puno odgovornosti i vrijeme testiranja koje će vam pomoći u osobnom razvoju. Pripremite se i na umor.

valamar kod, valamar rezervacija, valamar popust

Ako ste Lav ili Vaga ili imate Lava ili Vagu u podznaku, posebno pripazite na svoje zdravlje.

Budući da su Venera i Mars još uvijek zajedno u znaku Riba, ljubavni život svih vodenih znakova (Raka, Škorpiona i Riba) mogao bi dobiti poticaj ovih ranih travanjskih dana. Isto vrijedi i za vas ako imate Djevicu u podznaku.

Mjesec počinje retrogradnim Merkurom na 27. stupnju Ovna 1. travnja i  završava 21. travnja na 16. stupnju Ovna. Merkur u Ovnu je utjelovljenje “prvo djeluj, misli kasnije”. Vjerujte vlastitim izborima. Postoje prilike u životu u kojima što manje razmišljate o nečemu i što više djelujete instinktivno postoji vjerojatnost da ćete donijeti pravu odluku.

Pomrčina Sunca u Ovnu događa se 8.4. u 20.20. sati. Pomrčina Sunca povezana sa sjevernim čvorom neka je vrsta mladog Mjeseca na steroidima. Kao što je slučaj s pomrčinom, nešto što se vidi, postaje privremeno nevidljivo, da bi se zatim ponovno moglo vidjeti. Ovo je funkcija čvorova i pomrčina.  S retrogradnim Merkurom blizu ove pomrčine, detalji će biti nejasni ili zamagljeni.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com