Nezaboravno ljeto za one koji traže luksuzni odmor

Uživajte ovog ljeta u wellness doživljaju koji dovodi tijelo i dušu u harmoniju – s jedinstvenim SPALATO Spa-om. Kao dio renomiranog Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, SPALATO Spa nudi ljetna wellness iskustva koja oduševljavaju. Od nježnog opuštanja do najmodernijih tehnologija ljepote – ovdje svatko pronalazi svoju osobnu wellness sreću. Visokokvalitetni kozmetički proizvodi, čisti luksuzni osjećaj i vrhunski tim na licu mjesta spajaju se u ljetnom wellness doživljaju u kojem je individualnost ključna.

Direktno uz obalu Jadrana, Radisson Blu Resort & Spa nalazi se u neposrednoj blizini centra grada Splita, spajajući romantiku uz more s pulsirajućim gradskim životom. Rezultat: nezaboravno ljeto za sve one koji traže luksuzni odmor s dodatkom istraživačkog duha.

Ljetni tretmani

Doživite energiju sunca uz revitalizirajuće tretmane, egzotične masaže i tretmane lica: Dobrodošli u SPALATO Spa ljetnu sezonu! Ovi ljetni tretmani razmaze kožu revitalizirajućim hranjivim tvarima i osiguravaju sjajno svježi izgled. Od pomlađujuće snage Jadranskog mora do hranjivih esencija prirodne “superhrane” – ovi tretmani čine kožu sjajnom i dušu veselom.

Power of the Sea Signature tretman
Zaronite u dubine opuštanja i razveselite sebe svilenkasto mekom kožom i sjajnim tenom. Ovaj tretman njeguje kožu regenerativnom snagom morskih minerala i algi, smanjuje upale i potiče prirodnu detoksikaciju. Idealno za pomlađivanje kože izložene suncu.

ELEMIS SuperFood Facial
Boost hranjivim tvarima pun superhrane i esencijalnih minerala – ELEMIS SuperFood tretman lica revitalizira stresiranu i opterećenu kožu bogatom mješavinom superhrane, esencijalnih minerala poput magnezija, kalija i cinka te vitaminima A i E. Aktivna maska hidratizira, detoksicira i opskrbljuje kožu energičnim hranjivim tvarima. Za prirodno osvježen izgled i kožu punu vitalnosti. Idealno za sve koji žele osvježiti izgled iznutra prema van.

Soin Hydréclat Facial
Doživite ultimativnu glatkoću: Soin Hydréclat od Biologique Recherche intenzivno hidratizira kožu lica, vrata i dekoltea te poboljšava teksturu i čvrstoću kože zahvaljujući naprednim tehnikama i visokokvalitetnim sastojcima. Za svjetlucavu hidratiziranu kožu koja zrači vitalnošću.
­
Beauty tehnologije – s hightech do “High-Beauty”
U susret budućnosti ljepote i blagostanja! Napredne tehnološke tretmane, najmodernije tehnologije ljepote, stručnost i vrhunska kvaliteta spajaju se u ovim inovativnim tretmanima kako bi se ostvarili hightech tretmani izvanredne klase. Vidljivi, dugotrajni rezultati zajamčeni. Od pomlađujućih tretmana lica do oblikovnih tretmana tijela, ovi individualni tretmani ostvaruju snove o ljepoti.

OXYjet
Udahnite svojoj koži novi život. OXYjet tretmani koriste čisti kisik pod pritiskom koji duboko prodire u kožu i opskrbljuje je vitaminima, mineralima i hranjivim tvarima kako bi potaknuo obnovu stanica i proizvodnju kolagena. Za čvršću kožu i mlađi izgled.


HydraFacial MD®
Kao kruna u pogledu detoksikacije i hidratacije kože, HydraFacial MD® tretman predstavlja vrhunac u detoksikaciji i hidrataciji kože. Ovaj neinvazivni postupak koji kombinira čišćenje, piling, ekstrakciju, hidrataciju i antioksidativnu zaštitu rezultira čišćom, ljepšom kožom, potpuno bez nelagode.

icoone® 
Za one koji traže nekirurško rješenje za zatezanje kože i oblikovanje tijela, icoone® nudi revolucionarnu mogućnost postizanja vidljivih rezultata. Ovaj tretman koristi mehaničke tehnike masaže kako bi potaknuo mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, smanjio celulit te poboljšao elastičnost kože i oblikovao tijelo.
­
SPALATO Spa u Radisson Blu Resort & Spa je mjesto gdje se transformacijska moć wellnessa spaja s dubokim opuštanjem. Oaza wellnessa puna iznenađenja. Mjesto za tijelo, um i dušu. Ovdje se susreću tradicija i inovacija, te personalizirani pristup osobna usluga s najmodernijom opremom – tako da svaki tretman predstavlja korak prema savršenoj harmoniji. Za ultimativno opuštanje, pomlađivanje i revitalizaciju ovog ljeta!