HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. PROSINCA Riješite se starih navika

Mjesec nam se trenutno nalazi u dubokom i intenzivnom Škorpionu i vjerojatno nećemo biti zainteresirani za površne razgovore ili veze s drugima.

Dan će biti obilježen s intenzivnom strašću i željom.

Ovaj duboki Mjesec koji voli privatnost imat će lijep aspekt s Neptunom, ekspanzivnim Jupiterom i snažnim Plutonom. Ovi tranziti imat će učinak na nas tako da će povećati naše osjećaje i privrženost. Veze s drugima ili sa samim sobom bit će duboke i snažne.

Vrijeme je za strast i intimnost.

Dok je Mjesec u Škorpionu dobro je da se bavimo porezima, računovodstvom, istraživanjima, samoispitivanjima, intimnošću.

Ovaj Mjesec nas potiče da otkrijemo vlastitu snagu i ovo je idealno vrijeme da se riješimo starih strahova i ograničavajućih navika. Izbjegavajte manipulativne taktike, brbljanje i sumnjičavost.

Tijekom četvrtka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com