HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. PROSINCA Kakav dan za Ovnove, Lavove i Strijelce

Možemo očekivati optimističan i uzbudljiv dan sa Suncem i Mjesecom u optimističnom Strijelcu.

Još imamo i to da nam Uran donosi pozitivan aspekt prema Suncu.

Lagani aspekt Sunca i Urana će nam donijeti ugodan dan. Ovaj aspekt donosi da se dobro osjećamo, sve će teći glatko i konačno ćemo biti u prilici osjećati se ugodno u vlastitoj koži.

Neobičan dan i očekujte neočekivano u svemu.

Posebno će korist od ovog aspekta imati oni koji imaju na posljednjim stupnjevima planete ili kuteve u vatrenim znacima (Ovan, Strijelac, Lav).

Za neke će to biti ljubav na prvi pogled ili će biti fascinirani partnerom ili ljubavnikom, a naročito oni koji su rođeni oko 24. siječnja, 9. ožujka, 24. travnja, 10. lipnja, 27. srpnja, 12. rujna, 27. listopada i 11. prosinca, ovaj utjecaj će posebno osjetiti.

Ovu subotu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com