Pjesma i smijeh, što ti više treba? Evo što je HTV pripremio za najluđu noć

Gledatelji Hrvatske radiotelevizije u Novu godinu ući će uz devedesetominutnu zabavnu emisiju Pljesak, molim, parodiju na emisije za otkrivanje talenata u kojoj će se birati i pjesma s kojom ćemo dočekati 2018. godinu.

Domaćin je toga spektakla Miroslav Škoro, a u strogome, ali pravednome ocjenjivačkom sudu sjedit će Zlatan Zuhrić Zuhra kao Veljko-Antun Müller, bivši autor dokumentarnoga filma o radnim akcijama, Enis Bešlagić kao profesor Harmo Nijaz, virtuoz na melodici i harmonici te Mila Elegović kao Matilda Zvrk, primabalerina u mirovini.

Uloge nepoznatih, ali ipak donekle darovitih kandidata preuzet će Lana Jurčević, glazbeni sastav Vigor, Jasmin Stavros, Pravila igre, klapa Intrade, Kićo Slabinac, Mate Bulić, Jole, Lidija Bačić, Tonči Huljić, Zorica Kondža, Mladen Grdović, Milo Hrnić i brojni drugi koji će pokušati uvjeriti ocjenjivački sud da je baš njihova pjesma najbolja za ulazak u 2018. godinu.

„Što ti treba u novogodišnjoj noći nego pjesme i smijeha? Upravo to ćemo kombinirati u najboljemu omjeru i time privući gledatelje da upravo s nama dočekaju novu 2018. godinu uz omiljenoga im pjevača i zabavljača Miroslava Škoru te glumce Enisa Bešlagića, Milu Elegović i Zlatana Zuhrića Zuhru, a pod redateljskom palicom iskusnoga Zorana Nikolića. Radujem se toj suradnji, a svim gledateljima želim da im se u novoj godini sve dobre želje ostvare“, poručila je uoči novogodišnje emisije Pljesak, molim urednica Uršula Tolj.

Nakon prvoga dana snimanja voditelj Miroslav Škoro otkrio nam je kako je bilo uistinu urnebesno smiješno.

„Dojmovi su sjajni, bilo je jako komično vidjeti velike glazbene zvijezde hrvatske estrade u toj ulozi, nadam se da će se i gledateljima svidjeti te ih pozivam da budu uz Hrvatsku radioteleviziju na dočeku nove 2018. godine“, istaknuo je Miroslav Škoro. Članica ocjenjivačkoga suda Mila Elegović kaže da ju je na snimanju jako razveselila jedna rečenica Mile Hrnića, pjevača njezina djetinjstva, ne otkivajući o čemu je riječ i pozivajući nas da pogledamo emisiju na Silvestrovo.

„Najbolje se uvijek zabavim na emisijama sa Škorom, on je izniman zabavljač. Meni je zapravo doček Nove godine – snimanje novogodišnje emisije na Hrvatskoj radioteleviziji! Šminka je odlična, frizura sjajna, a društvo savršeno. Mnogo je dojmova nakon prvoga dana snimanja, ne želim otkrivati previše, ali, evo, Mladen Grdović se pokazao kao dosta uspješan natjecatelj“, kroz smijeh nam je otkrila Mila Elegović.

Voditelj je emisije Miroslav Škoro, redatelj Zoran Nikolić, a urednica Uršula Tolj. Emisija Pljesak, molim na rasporedu je na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u nedjelju 31. prosinca od 22.45 do 00.15, a bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.