HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. PROSINCA Iskoristite Mjesec u Biku

Dan počinje lijepim aspektom Marsa i Neptuna što nas može učiniti inspiriranima da ostvarimo san koji je počeo u siječnju 2017. kad su Mars i Neptun zadnji put bili spojeni.

Koji je san počeo početkom siječnja 2017.? Ako je to san koji želite nastaviti, njegovi darovi već sad su tu.

Ovaj aspekt donosi poseban šarm i karizmu, a ta se energija može primijeniti na bilo koji naš san, naročito ako je u pitanju ljubav.

Idealan dan za kreativnost, posebno u području filma, glazbe, poezije. Danas smo usredotočeni na budućnost kako bi se naši snovi ostvarili tijekom sljedeće godine.

Imamo i ulazak Mjeseca u znak Bika u jutarnjim satima koji će raditi ugodne aspekte tijekom dana. Mjesec je senzualan, razuman s naglaskom na ljepotu u raznim oblicima. To će nam donijeti dan povoljan za nova prijateljstva, značajni poslovni susret, financijske transakcije. Ono na što trebamo pripaziti dok je Mjesec u znaku Bika je lijenost, težnja za zadovoljstvom koja može povećati apetit.

Prazan hod Mjeseca ovog četvrtka imamo do  7.23 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com