HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 1. SIJEČNJA Riješite se prošlosti da biste napredovali

Prvi dan 2018. počet ćemo praznim hodom Mjeseca i to od 00.38 do 9.10 sati.

Nakon toga Mjesec će ući u znak Raka gdje se osjeća sigurno.

Danas će veliki utjecaj imati pun Mjesec koji će kod nas biti u utorak, 2. siječnja, u 3.24. Utjecaj mladog i punog Mjeseca možemo osjetiti dan ranije i dan kasnije.

Ovaj puni Mjesec u Raku/Jarcu označava sredinu trenutnog Mjesečevog ciklusa koji smo započeli s mladim Mjesecom u Blizancu/Strijelcu 18. prosinca 2017. Roditeljska pitanja, osjećaj sigurnosti i prihvaćanje bit će u prvom planu. To će biti jako emotivan puni Mjesec i bilo bi dobro zbog našeg napretka da se počnemo rješavati prošlosti.

Budući puni Mjesec uvijek donosi svijest i stvari na vidjelo, očekujmo neka neočekivana otkrića i eksplozivne novosti zbog toga što će istog dana i Uran krenuti direktno.

Tijekom ovog siječnja postoje posebne planetarne konfiguracije koje će utjecati na neke određene rođendane.

Općenito govoreći, 2., 3., 4. i 18. siječnja su manje sretni dani i pokušajte ne pokretati velike projekte u te dane jer se planovi neće odvijati kako ste zamislili.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com