HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. SIJEČNJA Mjesec u Blizancima diktira tempo

Ova subota donijet će nam puno mentalne aktivnosti.

Bit ćemo znatiželjni, nemirni i imat ćemo potrebu za kretanjem. Bit će nam potrebna aktivnost jer inače može doći do nemira i nervoze. Dobro je koristiti humor kako bi uklonili bilo kakve izazovne situacije.

Ovo nije vikend koji ćemo provesti na kauču ili gledanju filmova. Bit ćemo puno sretniji ako se družimo, učimo ili prikupljamo informacije o različitim temama.

Onima koji imaju natalno Mjesec u Blizancima i danju i noću mnoga pitanja prolaze kroz glavu. Imaju bistar i snažan um, no skloni su o svemu previše razmišljati. Potrebno im je da pronađu neki ispušni ventil kojim će smanjiti stres i manje se opterećivati nevažnim stvarima. Ljudi ih vole jer su duhoviti i šarmantni, no nekad se može dogoditi da nisu najbolji slušači. Ne podnose dosadu i važno im je da se oko njih uvijek nešto događa. Uspjeh postižu ako rade u prodaji, medijima ili se bave putovanjima.

Ovu subotu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com