HOROSKOP ZA SRIJEDU, 7. VELJAČE Razum i osjećaji

Srijeda ujutro dovodi nas do prve četvrtine Mjeseca, i do izazovnog kvadrata između Sunca u Vodenjaku i Mjeseca u Škorpionu.

Ova faza govori o krizi svijesti. Nakon punog Mjeseca prošlog tjedna došli smo do točke u kojoj trebamo razlučiti  što djeluje na nas, a što ne. Ovo je priprema za novi mladi Mjesec koji će biti sljedeći tjedan  kada se bude nešto novo ponovno stvaralo. To će nas navesti da biramo između ulaska u duboke emocionalne prostore (Škorpion) ili boravka  u intelektualno stimulativnoj, ali emocionalnoj hladnoći Vodenjaka.

Osjećaj izdvajanja u ova dva smjera može biti neugodan, a naš je zadatak pronaći ravnotežu  i dopustiti da se izrazimo. Može doći do paradoksa u našim srcima, između uma i osjećaja.

Ovo nije najbolje vrijeme za novi početak ili novi projekt. Vrijeme je da počnemo završavati planove za ono što smo započeli kad je bio posljednji mladi Mjesec.

U popodnevnim satima Mjesec će napraviti ugodne aspekte s Plutonom i Jupiterom što će  nam donijeti više razumijevanja u emocijama kroz duboku introspekciju i strast kao i želju za poboljšanjem i rastom.

Prazan hod Mjeseca nećemo imati ovu srijedu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com