HOROSKOP ZA UTORAK, 13. VELJAČE Više promišljanja, manje priče

Rano ujutro ovog utorka imamo prazan hod Mjeseca od 6.43 pa do 16.11 sati.

Nakon toga će Mjesec krenuti u znak Vodenjaka i ozbiljnost i napor od zadnja dva dana dat će prostor progresivnim idejama.

U večernjim satima Merkur će napraviti teži aspekt s Jupiterom što će od nas tražiti da razmotrimo kako objašnjavamo i izražavamo svoja uvjerenja. Sad je bitno da prije razmislimo nego što izgovorimo.

Tijekom noći s utorka na srijedu imamo aspekt Sunca i Urana koji će imati i utjecaj i na srijedu što nam nudi priliku za spontano izražavanje.

U srijedu imamo Valentinovo i mlad Mjesec u  Vodenjaku u četvrtak. Koliko primjećujem Valentinovo i Božić dobivaju sasvim neka druga značenja u ovim sadašnjim vremenima, a to da je sve previše komercijalizirano. Iskreno, mi bi trebali svaki dan biti iskreni, učiniti najbolje za sebe i druge, voljeti bez obzira koji je datum.

Vidjet ćemo to najviše ovog Valentinova kada će nam Mjesec biti u znaku Vodenjaka koji je prijateljski i društven i nije posebno zainteresiran za romantiku.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com