HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. TRAVNJA Vrijeme spoznaje i otpuštanja

Subota počinje iznenađujućom obnovom neustrašivosti, odlučnosti i izdržljivosti. Mjesec je sad u dinamičnom i energičnom Ovnu.

Ujutro nam lijepi aspekt Jupitera i Plutona pruža mogućnost obnoviti svoje razumijevanje naše vlastite svrhe. Razmotrimo okolnosti koje su nas u prošlosti dovele do ruba očaja; shvatimo kako ta vremena tjeskobe nude put prema osnaživanju i svrsi. Otpustimo stare boli.

Aspekt Jupitera i Plutona činit će ovih dana izvrsno vrijeme da sagledamo širu sliku  koja se događa u našim životima, pogotovo kad je riječ o našim odnosima i obavezama.

U popodnevnim satima imamo aspekt tvrdoglavog Marsa iz Jarca u sekstilu s mističnim Neptunom. Možda ćemo otkriti da smo privlačniji drugima nego inače ili možemo susresti, upoznati osobe koje su jako karizmatične. Provedimo vrijeme s drugima

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com