HOROSKOP ZA SRIJEDU, 18. TRAVNJA Nakon osam godina Kiron mijenja znak

Danas, nakon osam dugih godina Kiron prelazi u znak Ovna. Ovo je osobito važno, jer Ovan je prvi znak zodijaka, pa “ponovno“ kreće Kironov novi ciklus liječenja.

Ako smo u zadnje vrijeme živjeli s boli, ovaj pomak Kirona je dobra vijest. Sada imamo priliku početi ispočetka, da iza sebe ostavimo rane koje nismo bili u stanju liječiti. Kiron u Ovnu će nam pokazati novu perspektivu i otvorit će nam nova vrata za ozdravljenje.

Ulazak Kirona u zapovjednog Ovna naučit će ljude kontrolirati agresivnost (bilo svoju agresivnost ili agresivnost drugih).

U popodnevnim satima imamo aspekt Sunca i Urana što će nam donijeti nemir i nestabilnost. Je li to loše? Ovisi koliko smo spremni dopustiti snažne promjene u našim životima. Sada kreće godišnji ciklus revolucioniranja sebe. Uran nam donosi vrijeme prkosa, revolucija i iznenadne i neočekivane situacije. Očekujmo neočekivano.

Mirovanje i dalje nije opcija i ne donosi nam puno koristi. Iskoristimo nove informacije koje nam dolaze od prijatelja.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.04. do 14.02. Nakon toga Mjesec ulazi u znatiželjnog i nezrelog Blizanca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com