HOROSKOP ZA PETAK, 20. TRAVNJA Sretan rođendan Bikovi!

Danas Sunce ulazi u znak Bika. Sretan rođendan Bikovi!

Ova promjena Sunca iz Ovna u Bika donosi nam poduzimanje konkretnih koraka s ciljem poboljšanja u našim životima. Dok je Sunce bilo u Ovnu imali smo potrebu da poduzmemo akcije, a u narednih mjesec dana imat ćemo svu  praktičnu inteligenciju i izdržljivost koja nam je potrebna da realiziramo naše akcije.

Ovo je vrijeme kada moramo pronaći ravnotežu između onoga što želimo i onoga što nam je potrebno.

U jutarnjim satima dok Mjesec bude u znaku Blizanca favorizirat će intelektualne potrage, konferencije, sastanke i okupljanja. Iskoristimo jutro za završavanje poslova, a popodne za pripremu vikenda.

Mjesec će biti u praznom hodu od 14.04 do 16.26 i nakon toga će ući u znak Raka, potičući naše potrebe za osjećajem pripadnosti i sigurnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com