HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 21. SVIBNJA Reciklirajte, bacite, napravite mjesta za nove stvari

Danas Sunce ulazi u znak Blizanaca i ovo je vrijeme u godini kad su prilike svuda oko nas. Nitko ne zna bolje od Blizanaca kako ih iskoristiti. Ovaj položaj Sunca potiče nas na znatiželju, istraživanje i društvenost.  

Kreće period od mjesec dana kada će fokus biti na dokumentima, pismima, porukama i komunikaciji. Velike su šanse da ćemo biti više u pokretu i češće biti na kratkim putovanjima.

Mjesec će provesti dan u kreativnom, velikodušnom znaku Lava i bit će u praznom hodu od ponedjeljka, 21. svibnja u 5.29 do utorka, 22. svibnja u 4.02. Kako ćemo imati prazan hod Mjeseca cijeli dan, ovo nije povoljno vrijeme za nove akcije,  projekte ili bilo kakav nov početak. Ovo je odličan dan da uklonite stvari iz vašeg života koje vam više nisu potrebne. Pronađite mjesta za nove stvari koje ćete unijeti u svoj život, a sve nepotrebno možete reciklirati ili baciti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com