Pitali ste našu astrologinju: Što znači kad je Uran u znaku Bika?

Ako imate planete u znaku Bika i Škorpiona definitivno će se vaš osobni  život promijeniti tijekom tranzita Urana kroz znak Bika u razdoblju od 2018. do 2026. godine i to najviše u područjima novca, partnerstva i ljubavi.

Svakih otprilike sedam godina planet Uran mijenja znakove i ovaj prijelaz iz Ovna u znak Bika što se dogodio 15. svibnja vjerojatno su oni koji su rođeni od 20. do 25. travnja, kao i oni rođeni od 23. do 30. listopada bilo koje godine to snažno osjetili, s time da moramo imati na umu da je Uran nestrpljiva planeta i da ima utjecaj čak i do dva mjeseca prije.

U astrologiji Uran vlada svime što dolazi s neba – munje, kiše, struja, meteoriti, oblaci, radio valovi. Podsjeća nas na antenu ili satelit i simbolizira sposobnost hvatanja  “božanskog signala“ iz svemira. Zato je Uran povezan s božanskom intuicijom i “šestim čulom“. Uranovi tranziti su poput munje, oni dolaze neočekivano i njihova zadaća je da nam osvijetle nešto što je u našem životu bilo u mraku.

Da se malo vratimo u prošlost, jer astrologija se oslanja na prošlost i ima svoje cikluse. Povijest se ponavlja. Zadnji put je Uran bio u Biku prije 84 godine. To je bilo razdoblje od 1935. do 1941. Najznačajniji događaj je bio početak Drugog svjetskog rata. Ne treba zaboraviti ni Veliku depresiju koja je počela 1929. i trajala sve do ulaska Urana u Bika. Zanimljivo je da su tada kuponi zamijenili novčanice, a vrijednost nekih valuta je za vrijeme rata jako oscilirala. Hoćemo li sada novčanice zamijeniti karticama? Hoće li euro, funta, ili dolar biti nestabilni? Hoće li euro opstati kao valuta?

Jedna mala zanimljivost – kako se astrologija može povezati s malim, ali bitnim stvarima. Igru Monopoly je 1935. prvi put distribuirala tvrtka Parker Brothers. Cilj igre je kupnja posjeda, njegovo iznajmljivanje, preprodavanje, da se stekne što više novca. Poanta igre je ostati jedini igrač i postati vlasnik svih posjeda. Zanimljivo kako je u jednoj igri objašnjeno sve o Uranu u Biku. Koja će nova igra ili nova verzija Monopolyja nastati sada.

Znak Bik u astrologiji je povezan s bogatstvom, novcem, plodnošću i dolazak Urana u Bika govori  o inovacijama, promjenama u bankarskim sustavima, vlasništvu nad zemljištem. Ono što je sigurno, kraj je banaka kakve ih znamo. Vjerojatno će biti i velikih promjena u poreznom sustavu zbog Saturna i Plutona koji borave u znaku Jarca. Astrologija ukazuje da moćna kombinacija Urana u Biku i Saturna, Plutona u Jarcu donosi veliku promjenu ili rušenje starog sustava. Kriptovalute, među njima najpoznatiji Bitcoin, su valute budućnosti. Imat ćemo veliki broj tih valuta i sami ćemo određivati vrijednosti.

Najbitniji datumi za ovu godinu, vezano uz promjene, su 23. svibnja, 18. lipnja, 6. srpnja, 27. kolovoza, 12. rujna,  10. listopada, 24. listopada, 31. listopada kada mogu biti prve naznake onog što nam Uran u znaku Bika donosi. Ako se bavite kriptovalutama iskoristite ove datume jer tada možete imati dobitke ako idete na rizik.

Ako imate naglašenog Bika ili Škorpiona u vašem horoskopu, onda su ove promjene u financijama idealne za vas. Naime, ovi znakovi više od bilo kojih drugih znakova imaju instinkt za prikupljanje sredstava i za financije. Trenutno je Jupiter u znaku Škorpiona što pojačava dobro razdoblje sve do studenoga 2018. po  pitanju ulaganje u nove poslove.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.