HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. SRPNJA Iskoristite ovaj Mjesec u Škorpionu

Ovu subotu nema jakih aspekata, osim što će Mjesec u znaku Škorpiona imati manje aspekte s Neptunom, Plutonom i Merkurom. Inače, o općem raspoloženju svakog dana govori nam prolazak Mjeseca kroz znakove i njegov kontakt s ostalim planetama.

Dok je Mjesec u Škorpionu, možemo biti svjesni onog što općenito držimo izvan vidokruga i većinu stvari radije bismo sakrili ispod tepiha.  Znak Škorpion pokazuje važnost onog što je skriveno i to izvlači na svjetlost, da bismo to mogli iscijeliti.

Ono što Škorpion skriva obično su neprihvatljiviji dijelovi našeg života i osobnosti. Što god držali skriveno danas to može izaći na vidjelo. Pogledajte unutra, što je to što treba svjetlo i iscijeljenje. Pokažite ljubav prema dijelovima sebe koji najviše trebaju ozdravljenje.

U popodnevnim satima imamo ugodan aspekt Mjeseca i Plutona  koji će nas potaknuti da krenemo u istraživanje naše unutrašnjosti. Intuicija će sad biti snažna i jaki pokazatelj onoga na čemu trebamo raditi.

Iskoristimo ovaj Mjesec u Škorpionu i posvetimo se malo i sebi.

Ovu subotu nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com