HOROSKOP ZA 27. SRPNJA Spoj pomrčine Mjeseca, uznemirujućeg Urana i oštrog Marsa

Ovaj petak imamo puno posla s Mjesečevom pomrčinom što će  nam donijeti dan prepun intenziteta i nestabilnih energija.

Pomrčina je posebno značajna zbog bliskog kontakta  s prkosnim i uznemirujućim Uranom i agresivnim i oštrim Marsom. Obratimo pozornost na naše životne okolnosti i svijet oko nas.  

Svaka pomrčina predstavlja točku visokog intenziteta, moguće krize i promjene i ono što se bude aktiviralo na ovoj pomrčini privući će nam pažnju  u narednim mjesecima sve do sljedeće pomrčine Mjeseca u siječnju 2019.

S jedne strane imamo neodoljivu fizičku privlačnost i ljubav na prvi pogled, ali s druge strane visoku napetost, borbu, nesreće i tjelesne ozlijede. Ishod može biti pozitivan ili negativan ovisno  o akcijama, osobito o našim akcijama iz prošlosti radi južnog Mjesečevog čvora. Sve se vraća, sve se plaća.

Kad mislimo pozitivno ili negativno, to mislimo iz naše perspektive. Iz svemira, perspektiva ne postoji kao pozitivna ili negativna, samo posljedice.

Najbitnije je da ne zaboravite da Uran donosi slobodu, Mars hrabrost, a južni  Mjesečev čvor oslobođenje!

Ovu pomrčinu najviše će osjetiti osobe koje imaju planete ili kuteve oko 5. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak).

Također, ako ste rođeni oko 24. siječnja, 9.-10. ožujka, 24.-25. travnja, 10. lipnja, 27. srpnja, 11.-12. rujna, 27.-28. listopada ili 11. prosinca, ova pomrčina Mjeseca imat će jaki utjecaj na vas.

Isto tako potražite područje (kuću) u vašem natalnom horoskopu  koja je u znaku Vodenjaka, to je područje koje zahtijeva veliku pozornost u narednim mjesecima. Nova priča ili promjena u tom životnom području će se razvijati iz onog što se sada događa.

Prazan hod Mjeseca imamo danas do 12.40 nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka i u naredna dva dana donijeti nam potrebu za druženjem i zabavom. U večernjim satima  ugodan aspekt Venere i Plutona pruža nam mogućnost uživanja u ljetnim strastima. Izađimo van i uživajmo u toplim ljetnim noćima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com