Poslušajte kako zvuči kad “Džaba Džaba” pjevaju kineski reper Rock i Burnać

Kao što je i najavio prije par mjeseci, Mladen Burnać snimio je duet s kineskim reperom umjetničkog imena Rock.

Pjesma Džaba Džaba otpjevana je na hrvatskom i kineskom jeziku, a ovih dana kreću i pripreme za snimanje spota koji će se snimati u Kini i Zagrebu. Redatelj spota je Marko Dimić. Mladen se, kaže, jako veseli putu u Kinu, gdje je već i dogovoreno gostovanje ovog neobičnog glazbenog dvojca u TV emisijama. Također, po završetku snimanja videa, kineski reper Rock na jesen dolazi u Zagreb na svečanu promociju spota.

Inače, u pitanju je obrada Mladenove pjesme Džaba Džaba koju je Mladen prije par godina, snimio sa zagrebačkim hard core punk bendom Shin, i to kao svojevrsnu parodiju na pošast cajkaške glazbe po zagrebačkim klubovima. Kineskom se reperu Rocku, koji je s Mladenom u istoj izdavačkoj kući Only Records, to “džaba – džaba” toliko dopalo, da je pao dogovor o snimanju hrvatsko-kineskog dueta.

Svugdje sam već bio po svijetu i nastupao, ali u Kini nisam nikada. Totalna mi je nepoznanica po pitanju glazbe, zato i ne očekujem ništa posebno po pitanju uspjeha pjesme. Imaju oni tamo na milijune pjevača, ali ipak, hrvatski jezik, kao i nama kineski, njima je totalna egzotika, te je sigurno da ćemo izazvati interes ovim duetom.  Bez obzira što se ovakva zezalica uopće ne uklapa u moj kantautorski rad zadnjih godina, otvorenog sam uma oduvijek, te ne robujem nikakvim glazbenim stilovima, kaže Burnać.