HOROSKOP ZA SUBOTU, 25. KOLOVOZA Sklad i ravnoteža

Tijekom dana Sunce u Djevici napravit će sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku skladni zemljani trigon. Ova konfiguracija se zove veliki trigon u astrologiji koji stvara neograničeni protok energije, sklad i ravnotežu. Trenutno se možemo osjećati prizemljeni i sposobni da se fokusiramo na materijalne stvari.

Ono što možemo postići s ovom konfiguracijom je da ćemo se usredotočiti na nešto vrlo neobično, a ipak u konačnici vrlo praktično. Imamo sposobnost da donesemo praktičnost u svojim idejama, planovima i projektima.

Ako imate osobne planete (Sunce, Mjesec, Merkur, Venera ili Mars) u  početnim stupnjevima zemljanih znakova (Bik, Djevica i Jarac) sad ćete imati posebno snažan protok praktične i stabilne energije.

Ako ste rođeni oko 22. siječnja, 21. veljače, 23. ožujka, 22. travnja, 23. svibnja, 23.-24. lipnja, 25. srpnja,  25.-26. kolovoza, 25. rujna,  25.-26. listopada, 24.-25 studenoga ili 24. prosinca ova trenutna astrološka konfiguracije se može posebno odnositi na vas.

Mjesec će biti cijeli dan u znaku Vodenjaka i potaknut će nas da izađemo iz rutine koje nas sputava. Trenutno možemo razbiti loše navike pod utjecajem ovog Mjeseca.

Prazan hod imamo od subote, 25. kolovoza u 6.38 do nedjelje, 26. kolovoza u 7.32.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com