HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 27. KOLOVOZA Napokon – Mars kreće direktno!

Najbitnija današnja vijest je da će nakon dva mjeseca Mars krenuti direktno. Uspjeli smo! Preživjeli smo izazove retrogradnog Marsa i pomrčine u srpnju i kolovozu. Budući retrogradan Mars testira našu unutarnju snagu, rezultat je da smo sada postali otporniji i snažniji nego prije.

Naša razina energije polako će rasti i sve više ćemo biti spremni pozabaviti se  problemima otvoreno i aktivno. Polako ali sigurno tijekom sljedećih tjedana vjerojatno će nam se vratiti entuzijazam, pokrenut ćemo projekte koji su bili zaustavljeni, krenut ćemo naprijed i počet ćemo se osjećati sigurnije.

U kasnim večernjim satima imamo napeti aspekt između Merkura i Jupitera po drugi put ovaj mjesec. Putovanja i promet mogu biti poremećeni, a neke planove ćemo morati otkazati. Naglasak će biti na pretjerivanju pa bi trebali pripaziti.

Mjesec se i dalje nalazi u maštovitim, osjetljivim i umjetničkim Ribama te tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com