HOROSKOP ZA UTORAK, 28. KOLOVOZA Dan od izazova i akcije

Ovaj utorak ćete se probuditi pod utjecajem napetog aspekta između Merkura i Jupitera. Sad je bitno da iskoristite svoj glas ili vaš intelekt vezano uz pravna, duhovna ili filozofska razmišljanja.

Prazan hod imamo od 15.54 do 18.35 i u to vrijeme najbolje je da ne pokrećemo akcije i nove projekte.

U tijeku večeri Mjesec će ući u impulzivnog Ovna , privlačeći pozornost  na naše osobne želje. S Mjesecom u Ovnu, bit ćemo u iskušenju da učinimo nešto što inače ne bi, ili bi bili previše sramežljivi. Trenutno možemo biti impulzivni i privučeni fizičkim aktivnostima koji zahtijevaju hrabrost.

Ovo je dobro vrijeme da se suočimo s osjetljivim područjima gdje možemo biti u nekoj razini proricanja.

Zbog napetog aspekta između Mjeseca i Saturna u večernjim satima pripazite na preosjetljivost, negativna razmišljanja i kritiku.

Kad je Mjesec u Ovnu to je vrijeme izazova , težimo biti konkurenti , spremni riskirati i dokazati nešto za sebe.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com