HOROSKOP ZA SRIJEDU, 29. KOLOVOZA Miran i pozitivan dan

Ovu srijedu nemamo jakih aspekta među planetima, što nam donosi miran dan, bez velikih iznenađenja.

Raspoloženje će nam biti pozitivno jer Mjesec prolazi kroz znak Ovna cijeli dan. Trenutno smo u potrazi za novim izazovima ili počecima. Spontanost, direktnost i iskrenost danas će prevladati.

Kad Mjesec prolazi znakom Ovna dobro je da se pokrenemo i započnemo nove projekte. Ono što nije povoljno dok je Mjesec u Ovnu su pregovori i ulazak u partnerstva. Najbitnije je sad da energiju znaka Ovna  koristimo mudro i planski.

Aspekt kompromisa ili prilagodbe između Merkura i Plutona ukazuje na ponavljanje problema ili situacije od ljeta. Trenutno će nam biti teško prihvatiti određene vijesti ili informacije. Probajmo danas da ne donosimo nagle ili nepromišljene odluke.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com