HOROSKOP ZA NEDJELJU, 2. RUJNA Vrijeme je da se aktiviramo

Evo nama rujna  i završetak retrogradnog planetarnog ludila tijekom ljeta. Merkur, Mars više nisu retrogradni,  a uskoro i Saturn (6. rujna) kreće direktno, dok će Pluton krajem mjeseca krenuti direktno (30. rujna).  Sada se napokon  možemo osjećati kao da se  nešto što smo jako dugo planirali počelo aktivirati i kretati prema naprijed.

Najbolji dani za nove akcije  i financije  u rujnu su 3. rujna i 7. rujna.

Prazan hod Mjeseca imamo od 7.56 do 10.01. nakon čega će Mjesec ući u brbljivog i razigranog Blizanca. Kad je Mjesec u Blizancu on kod nas potiče komunikaciju, nemir i potrebu da izađe iz naše svakodnevne rutine. Ovo je povoljan dan da se družimo s prijateljima i da naučimo neke nove stvari.

Večeras imamo zadnju četvrt Mjeseca koja ukazuje na krizu svijest. Sada smo došli do faze kada trebamo razlučiti što je dobro za nas  jer uskoro (9. rujna) imamo mlad Mjesec  koji nam donosi nov početak i novu energiju.  Ovo nije vrijeme za početak velikog projekta jer sad je vrijeme da završimo započeto  što smo pokrenuli na zadnjem mladom Mjesecu .

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com