HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 3. RUJNA Ljubav i novac

Mjesec i dalje provodi dan u znaku Blizanaca, ističući komunikaciju. Značajni i lagani aspekt Merkura i Venere  potiče kod nas društvene kontakte, podučavanje, predstavljanje ideja, poslovanje, odnose s javnošću i zajedničke pothvate ili partnerstva.

Sve što je vezano uz ljubav ili novac danas će imati uspjeh.

Ovo je jedan od boljih dana za financije u ovom mjesecu.  Ako su vaši  projekti ili namjere usmjereni na novac, financije, odnose ili suradnju ovo je idealan dan da ih započnete ili se aktivirate. Isto tako ovo je lijep dan da se zahvalimo za svu pomoć koju smo primili.

Bilo kroz pisanje ili komunikaciju,  sad ćemo dobiti priliku da nam se otvore vrata za daljnj uspjeh. Odnosi su trenutno važni, pa se potrudite surađivati s drugima. Zajednički ciljevi sad vam donose uspjeh.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com