HOROSKOP ZA SRIJEDU, 5. RUJNA Merkur u Djevici

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz intuitivni znak Raka. Dobro je biti nježan s drugima i sa sobom ovaj dan.

U večernjim satima Merkur, planet komunikacije i uma končano će ući u svoj znak Djevice nakon što je proveo zadnja dva mjeseca u vatrenom Lavu. zbog svog retrogradnog hoda u kolovozu dugo smo bili pod utjecajem Merkura u Lavu, pod naglašenom dramatičnošću  i stresom.

Merkur se u Djevici osjeća odlično i on će se sada točno usredotočiti na ono što je bitno. Lakše ćemo organizirati svoje misli i izgovoriti ih jasno.

Ovaj položaj Merkura daje nam priliku  da se usredotočimo na detalje, da vidimo što nedostaje, da budemo praktičniji  i da bolje organiziramo posao.

Sve do 21. rujna naša sposobnost  detaljnog, pedantnog i učinkovitog rada bit će povećana. Bit ćemo u stanju usporiti  i obratiti pažnju na preciznost  prema onome prema čemu smo biti usredotočeni.

U sljedeća dva tjedna sve što se tiče planiranja i organiziranja će biti uspješno. Napravite popise obaveznih stvari koje morate napraviti i zabilježite svoje misli, napišite  planove do kraja godine koje ćete napraviti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com