HOROSKOP ZA PETAK, 14. RUJNA Duboke emocije će prevladati

Petak je snažan emocionalni dan kad nam srce može “raditi prekovremeno“. Čak i naš um može biti zbunjen i pomalo se gubiti zbog jučerašnjeg teškog aspekta između Merkura i Neptuna koji je još u igri.

Mjesec se i dalje nalazi u strastvenom Škorpionu, što može potaknuti kod nas da obavimo neke duboke razgovore s partnerom koji bi trebali riješiti dileme. Češće su to psihološki razgovori koji potiču kod nas da otkrijemo uzrok naših problema. Sad je moguće otkriti neke tajne duboko skrivene u nama ili drugima, posebno bliskim osobama. Najviše će ovaj prolazak Mjeseca kroz znak Škorpiona osjetiti osobe koje natalno imaju Mjesec u Ribama, Raku i Škorpionu.

Iskoristite ovaj dan za rješavanje ljubavnih problema, ali i za materijalne stvari, posebno ako je u pitanju tuđi novac (banke, krediti, kreditne kartice).

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 14. rujna u 10.53 do subote, 15. rujna u 02.44

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com