Vrtlari, znate li što je to Twool?

Dubilica, lopatica, grabljice i pljevilica, jednom riječju Twool, alat je koji bi poželjela svaka strastvena vrtlarica. Ma i vrtlar!

Radi se o proizvodu iza kojeg stoji tvrtka Klara gardening iz Samobora, osmislili su ga hrvatski dizajneri, a osim što je koristan primamljiv je i zbog svojih živih boja, a to su ljubičasta, plava, žuta i zelena.

Klara Twool ručni vrtni alat izrađen po principu 4-u-2-u-1, znači dvije alatke obavljaju četiri funkcije, te se na klik mogu “sjediniti”, a prikladan je kako za početnike, tako i za iskusne vrtlare.

Zahvaljujući jarkim bojama nećete ga zagubiti u hrpi opljevljene trave ili na mračnim policama u garaži ili podrumu. Štoviše, takav kakav je, dok je izvan uporabe, može biti i odličan ukras svakog balkona i terase.

Ergonomski je dizajniran, iznimne čvrstoće (ABS plastika), s mogućnošću pranja u perilici posuđa te je UV otpornih boja. Lagan, svega 100 grama, iznimno je pogodan za ponijeti ga svuda sa sobom, a uz nadzor će ga s lakoćom koristiti i djeca dok od malena vrtlare.

Odličan je poklon ako želite darovati nešto korisno, a lijepo i originalno. Dostupan je u Bauhaus centrima na vrtnom odjelu, u Vrtlaru-Dubrovnik, vrtnim centrima Zrinjevac, vrtnom centru mbm te u web trgovini Klara Gardening gdje ćete pronaći i teglice za vertikalnu sadnju Klara trio i Klara KiPo. Mi ih jako volimo, a mogli biste i vi.

Comments are closed.