Kako će Rak, Škorpion i Ribe urediti svoj dom

Ako ste se do sada imalo susreli s astrologijom, poznato vam je da kakvi smo, kako nešto radimo i čemu smo skloni ne određuje samo sunčev znak, pa provjerite imate li više osobina nekoga rođenog u znaku u kojem se nalazi vaš podznak ili Mjesec. A možda ste i kombinacija!

U svakome od nas čuči svih dvanaest znakova zodijaka, samo se ispoljavaju u različitim područjima i trenucima našeg života.

Danas ćemo malo o domovima vodenih znakova.

RAK

Sentimentalnom Raku su najvažnije prostorije u kući kuhinja i blagovaonica jer se tamo okuplja obitelj. Za njega je to centar. Boje koje prevladavaju su plava, tirkizna. Čuva svoju intimu, a zidovi njegovog doma često su popunjeni obiteljskim fotografijama i slikama iz prošlosti.

ŠKORPION

Dok je kod Lava sve osvijetljeno, da je u prostoriji Škorpion shvatit ćete po prigušenoj rasvjeti. Staklo na prozorima može biti zatamljeno ili obojeno. Neki komad namještaja može biti kupljen na buvljaku, pa naknadno pretapeciran, a nije rijetkost da ovaj vodeni znak starinski namještaj pomiješa s onim ekstra modernim. U svakom slučaju, nešto će biti ekstremno, ako ne neki predmet, onda će bar neka biljka biti neobična ili će se na podu nalaziti koža neke oderane životinje.

RIBE

Ribi sve mora biti pri ruci dok uživa u svom domu punom namještaja, polica natrpanih sitnicama i uspomenama. Radije bira mirisne svijeće nego luster, lampe su u kutu, intima je naglašena. Drugima možda izgleda neuredno, ali Ribe ne žele ništa zapostaviti – ni knjigu, ni sličice, ni CD-e…, pa sve to drugima možda ostavlja dojam neurednosti i nabacanosti. Puno je boja, no niti jedna nije previše naglašena.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.